Catering in educational institutions and features of cost accounting for the production of ready meals
Abstract
About the Authors
E. .. GolovaRussian Federation
M. .. Gapon
Russian Federation
References
1. Бецко В.А., Епанчинцев В.Ю. Организация учета, экономического анализа затрат и контроля в ЗАО «Азовское» Азовского района Омской области // Электронный научно-методический журнал Омского ГАУ. 2017. № 4 (11). URL: http://e-journal.omgau.ru/ima-ges/issues/2017/4/00487.pdf. (дата обращения: 11.11.2019).
2. Радченко Л.А. Организация производства на предприятиях общественного питания. Москва: Феникс, 2012. 384 c.
3. Шулова О. Контроль расходов по обязательствам в 1С: Бухгалтерии государственного учреждения в редакции 2.0. URL: https://xn--80abbnbma2d3ahb2c.xn--p1ai/bukhgalteriya-3-0/main/bukhgalteriya-3-0/kontrol-raskhodov-po-obiazatelstvam-v-1s-bukhgalterii-gosudarstvennogo-uchrezhdeniia-8-redaktcii-2-0 (дата обращения: 11.11.2019).
4. Аникина М.Л. Обеспечение учащихся питанием // Главбух. Приложение «Учет в сфере образования». 2004. № 1. С. 39-51.
Review
For citations:
Golova E..., Gapon M... Catering in educational institutions and features of cost accounting for the production of ready meals. Siberian Financial School. 2019;(5):91-95. (In Russ.)